DORT ARIEL PRO ANIČKU

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: čokoládový + pistáciový
KRÉM: smetanovo - mascarponový s kapkou citronové šťávy
NÁPLŇ: jahodové pyré z mražených jahod
SIRUP na prokapání: pistáciový
KRÉM NA OBMAZÁNÍ: bílkovo - máslový
FONDÁN: obarvený na bledě modro
MODELACE FIGURKY: modelovací pasta Bianco White Master Martini
FORMA: průměr 31 cm
VÁHA DORTU: 6.250 g
VÝŠKA DORTU: 11 cm
KRÉM: smetanovo - mascarponový s kapkou citronové šťávy
NÁPLŇ: jahodové pyré z mražených jahod
SIRUP na prokapání: pistáciový
KRÉM NA OBMAZÁNÍ: bílkovo - máslový
FONDÁN: obarvený na bledě modro
MODELACE FIGURKY: modelovací pasta Bianco White Master Martini
FORMA: průměr 31 cm
VÁHA DORTU: 6.250 g
VÝŠKA DORTU: 11 cm

Pohled z levé strany

Pohled shora

Pohled zezadu

Pohled z pravé strany
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé